Dinamo a mai bifat un transfer

Dinamo Bucuresti, echipa de handbal a anuntat transferul unui jucator de origine braziliana, Raul Nantes Campos, in varsta de 29 de ani, un inter stanga de 100 de kilograme si cu o inaltime de 1,95 metri.

Raul Nantes Campos a jucat in ultimele sase sezoane la numai putin de trei echipe din Spania si anume: Amador Leon, Villa de Aranda si Helvetia Anatasuna. In cele 150 de meciuri jucate pentru aceste trei echipe spaniole, sud-americanul Raul a reusit sa marcheze de 680 de ori. Campos a mai jucat si in trecut in Liga Campionilor, cu echipa Amador Leon, mai precis in sezonul 2012-2013. Dinamo a facut o intelegere pe doi ani cu brazilianul. In plus, Dinamo a mai reusit sa isi asigure in aceasta vara serviciile unor alti jucatori precum Alexandru Asoltanei (extrema stanga), Stefan Vujici (Centru) si Mamdouh Shebib (pivot).

Dinamo a avut parte si de pierderi, patru la numar

Hugo Descat, extrema stanga venita in urma cu doua sezoane de la Creteil, se va reintoarce acasa. Francezul a semnat deja cu actuala campioana a Europei, Montpellier. Pivotul Andras Szasz, venit la Dinamo dupa desfiintarea echipei HC Odorhei, pleaca si el in aceasta vara. Componentul nationalei Romaniei a semnat deja cu Tatabanya, aflata pe locul 3 in campionatul Ungariei. Tot la Tatabanya va ajunge, se pare, si rusul Vitali Komogorov, care pleaca de la Dinamo dupa doua sezoane. Ciprian Sandru, centrul dinamovist, va pleca si el de la echipa, Steaua si Turda luptand pentru semnatura sa. Dinamo va aduce insa cinci handbalisti importanti, din cate se pare patru straini si un singur roman.

Te-ar putea interesa:  România a pierdut cu Muntenegru la handbal feminin

Schimbarea cea mai importanta de la Dinamo se va produce insa pe banca tehnica, acolo unde Constantin Stefan se pare ca a decis sa nu mai ramana. Tehnicianului ii expira contractul la finalul sezonului, dar nu i-a fost propusa inca prelungirea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *