Detalii de ultima ora despre starea lui Dennis Man

Zilele acestea, Bogdan Arges Vintila a oferit ultimele detalii despre starea de sanatate a lui Dennis Man, accidentat in timpulpartidei Romania U21-Irlanda de Nord U21, partida care s-a incheiat cu scorul de 3-1. Acesta a declarat ca i-a venit masca de protectie si ca a efectuat un prim antrenament cu aceasta. Ramane de vazut in urmatoarele zile cum se va simti Dennis Man cu aceasta masca. A revenit la un timp destul de scurt de la accidentare insa nu s-a antrenat pana saptamana trecuta.

Cum s-a petrecut accidentarea lui Dennis Man. In timpul partidei dintre Romania U21 si Irlanda de Nord U21 Dennis Man a fost protagonistul unei faze care a reusit sa taie rasuflarea celor din tribune. Lansat pe contraatac, jucatorul de la FCSB a cazut victima unei interventii extrem de violente din partea portarului advers si a ramas groggy pe terenul de fotbal. Goalkeeperul nord-irlandez a reusit sa iasa pe propriile picioare din careu pentru a-l opri cu orice pret pe Mann si l-a facut KO pe jucatorul FCSB.

In urma contactului frontal fotbalistul Dennis Man a fost dus de urgenta la spital dupa meci si a primit diagnosticul, destul de crunt de altfel. Man s-a ales cu o  fractura de sinus maxilar. „Perla” lui Gigi Becali s-a accidentat in minutul 38 al partidei după o ciocnire violenta cu portarul nord-irlandez, Conor Hazard, in urma caruia goalkeeperul a fost eliminat. Man a primit primele ingrijiri pe gazon, a continuat, iar la vestiar a fost cusut la ambele buze. Man a fost schimbat la finalul partidei de catre Mirel Radoi.

Dennis Man are 21 de ani. Cota sa de piata este de 5,5 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *