CSM București, o nouă înfrângere acasă în Liga Campionilor la handbal feminin

CSM Bucureşti a fost învinsă de echipa rusă Rostov pe Don cu scorul de 30-27 (13-9), sâmbătă, în Sala Dinamo din Capitală, în etapa a doua a Grupei A a Ligii Campionilor la handbal feminin.

CSM a pierdut ambele partide jucate în competiţie, dar dacă la Esbjerg a cedat cu 21-22 după ce a condus cu 21-18, în meciul de sâmbătă a fost învinsă fără drept de apel, mai clar decât o arată tabela de marcaj.

Rostov, antrenată de suedezul Per Johansson, fost antrenor la CSM Bucureşti şi coleg cu Adrian Vasile la CSM şi naţionala Muntenegrului, a condus la şase goluri în prima repriză, 13-7, dar la pauză avea patru goluri în plus, 13-9.

Primul sfert de oră al reprizei secunde a fost catastrofal pentru ”tigroaice”, cu doar două goluri marcate şi o diferenţă de 12 goluri în favoarea oaspetelor, 22-10, 23-11, 24-12. Campioana României a început apoi o cursă de urmărire şi a redus ecartul până la trei goluri, profitând şi de o relaxare a vicecampioanei Rusiei.

Te-ar putea interesa:  România invinge Ungaria în ultima secundă

Pentru CSMB au marcat Elizabeth Omoregie 7 goluri, Ema Ramusovic 4, Emilie Hegh Arntzen 8, Cristina Neagu 2, Carmen Martin Berenguer 2, Alexandra Dindiligan 2, Yvette Broch 1, Alicia Gogîrlă 1.

Olandeza Tess Wester, deşi a apărat puţin în acest meci, a încheiat cu un procentaj de 50% (6 mingi apărate din 12).

Golurile echipei oaspete au fost înscrise de Eduarda Amorim Taleska 4, Polina Kuzneţova 4, Iulia Managarova 4, Ana Sen 4, Grace Zaadi Deuna 4, Iaroslava Frolova 4, Beatrice Edwige 2, Ekaterina Levşa 1, Vladlena Bobrovnikova 1, Anastasia Laghina (portar) 1, Ksenia Makeeva 1.

Laghina a apărat 13 aruncări în acest meci (33%).

Meciul a fost arbitrat de moldovenii Igor şi Alexei Covalciuc, iar delegat EHF a fost ucraineanul Viktor Konopliastîi.

În alt meci din grupă, FTC-Rail Cargo Hungaria a dispus de Podravka Vegeta Koprivnica cu 33-27.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *