CFR Cluj a bătut-o acasă pe Universitatea Craiova

Campioana CFR Cluj a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 2-0 (1-0), duminică seara, chiar la Craiova, într-un meci din etapa a 26-a a Ligii I de fotbal, ultima a sezonului regulat.
Clujenii şi-au demonstrat valoarea, câştigând prin golul înscris de Mario Rondon (9), după o minge respinsă greşit de Ivan Martic, şi prin autogolul lui Martic (67).
Universitatea a început ezitant meciul şi a primit gol, dar apoi a dominat jocul şi şi-a creat numeroase ocazii de gol, având şi două bare.
Dan Nistor (18) a şutat în bară de la circa 14 metri, apoi Arlauskis (22) a fost providenţial la şuturile lui Mihăilă şi Koljic, Boli respingând şutul din unghi al lui Mihăilă. Arlauskis s-a remarcat şi la şutul lui Cosic (25). Manea a blocat şi el un şut al aceluiaşi Cosic (32).
Universitatea putea intra la cabine la egalitate cu CFR, dar Arlauskis a reţinut în doi timpi mingea liftată trimisă de Cicâldău (45+4), portarul lituanian deviind în bară mingea trimisă cu capul de Ivan (45+6), din centrarea lui Nistor.
Universitatea a continuat să preseze şi după pauză, dar nu a mai reuşit să îşi creeze ocazii mari de gol. Rondon a fost cel care a şutat în bară (53).
Nistor a tras peste poartă (61), la una dintre acţiunile gazdelor.
CFR a tranşat soarta partidei în min. 67, când Manea a reuşit o cursă remarcabilă, l-a depăşit pe Bancu, iar centrarea sa a fost deviată în proprie poartă de Martic. Oaspeţii au mai avut un şut periculos prin Djokovic (71) şi câteva contraatacuri care nu s-au materializat.
După un prim avertisment la instalaţia de amplificare a stadionului, meciul a fost întrerupt pentru circa două minute în min. 38, pentru obiecte aruncate de spectatori către Alex Chipciu, care trebuia să execute un corner.
Şi în tur, CFR a câștigat cu 2-0.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *