Ce spune Klopp despre cumpărarea lui Mbappe

Emi
By Emi noiembrie 9, 2019 15:41

Ce spune Klopp despre cumpărarea lui Mbappe

Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, este de părere că în prezent niciun club nu îşi permite să-l cumpere pe fotbalistul francez Kylian Mbappe de la Paris Saint Germain.
”Să cumperi un jucător de acest calibru este dificil. Şi eu nu văd, pentru moment, niciun club capabil să-l cumpere pe Mbappe de la PSG. Inclusiv noi. Aşa de simplu este.”, a spus Klopp.

El a vorbit despre cazul Mbappe, după ce antrenorul Zinedine Zidane (Real Madrid) a evocat marţi dorinţa declarată a starului francez de a juca, într-o zi, pe Santiago Bernabeu.
Tehnicianul francez a fost interesat să-l aducă pe Mbappe la Liverpool şi a avut o întâlnire cu jucătorul şi anturajul lui în 2017.
”Din punct de vedere sportiv, nu există niciun motiv să nu-l angajezi. Ce jucător este! Dar este vorba de bani şi nu există nicio şansă, absolut niciuna. Regret că distrug această poveste”, a concluzionat Klopp.

Esti interesat de advertoriale pe stirisportive.ro sau alte site-uri populare? www.seopower.ro este optiunea potrivita pentru tine. Incearca!

Emi
By Emi noiembrie 9, 2019 15:41
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

<