Ce spune Gica Popescu despre Ianis Hagi

Gica Popescu a tinut sa il contrazica pe Mircea Lucescu, antrenorul care anuntase in prealabil la finalul Supercupei Romaniei ca Ianis Hagi nu reprezinta un jucator tocmai potrivit pentru campionatul Rusiei, tara in care este dorit de catre Spartak Moscova. Popescu a declarat ca Mircea Lucescu a facut o declaratie cam rautacioasa despre Ianis Hagi deoarece acesta nu stie cum se antreneaza Ianis Hagi, nu stie nici macar ce potential are. In plus, este de parere ca s-a cam grabit putin facand o astfel de declaratie.

Gica Popescu a mai declarat faptul ca Mircea Lucescu este un antrenor care a propus o multime de jucatori tineri si a dat dovada de un curaj incredibil de a promova jucatori cunoscuti si mai putin cunoscuti. Drept concluzie, Gica Popescu a tinut sa precizeze ca nu crede ca Lucescu a gandit inainte de a da aceste declaratii. La finalul Supercupei Mircea Lucescu a mai spus ca a venit special si pentru Ianis, si-a dorit sa il vada si pe el si ca nu stie unde pleaca. Mai mult, ar trebui sa il intrebe cu totii pe Gica Hagi daca sunt curiosi unde va pleca mai departe Ianis Hagi. Insa a tinut sa il precizeze ca el personal nu il vede pe Ianis Hagi la Rusia si ca Rusia nu este pentru el deoarece este enorm de greu acolo.

Gica Popescu a mai declarat ca exista un interes pentru Ianis Hagi din partea Barcelonei, au existat mai multe discutii insa proiectul pe care il propune Barcelona nu este de prea mare interes pentru ei deoarece l-ar imprumuta pe Ianis. Ianis a ajuns la un nivel valoric extrem de important, din moment ce se intereseaza de el atat de multe echipe valoroase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *