Ana Maria Iuganu a plecat de la SCM Ramnicu Valcea. Cu cine a semnat?

Alexandra
By Alexandra July 23, 2019 11:26

Ana Maria Iuganu a plecat de la SCM Ramnicu Valcea. Cu cine a semnat?

De ieri, Ana Maria Iuganu nu mai este jucatoarea echipei SCM Ramnicu Valcea. Extrema stanga a echipei si-a exprimat de curand dorinta de a rezilia contractul cu echipa valceana. In schimb, a ales sa semneze cu Gloria Buzau.

S-a ajuns la acest contract de reziliere de comun acord din motive personale. Echipa de la care a plecat a tinut sa ii multumeasca pentru aportul pe care aceasta l-a adus in castigarea campionatului si a Supercupei Romaniei si ii urmeaza succes mai departe. In varsta de 29 de ani, Ana Maria Iuganu, a venit din vara anului trecut de la CSM Roman. Este jucatoarea cu numarul 6 care a reusit sa castige titlul la Valcea si care sezonul viitorul va juca la Buzau.

Zvonurile spun si ca concurenta cu Cristina Florica este cea care a scos-o din vederile selectionerilor si, cel mai probabil una din principalele cauze care au determinat-o sa plece la Buzau.

Campioana Romaniei o mai are in lotul sau doar pe Cristina Florica pe postul de extrema stanga. Dupa plecarea jucatoarei Ana Matia Iuganu, SCM Rm.Valcea mai are o singura extrema stanga in lotul sau si anume pe Cristina Florica, originara din comuna Creteni. Conducerea, cel mai probabil, in cel mai scurt timp urmeaza sa demareze negocierile cu o alta jucatoare in incercarea de a umple acest gol lasat de Ana Maria Iuganu.

Esti interesat de advertoriale pe stirisportive.ro sau alte site-uri populare? www.seopower.ro este optiunea potrivita pentru tine. Incearca!

Alexandra
By Alexandra July 23, 2019 11:26
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

<