A inceput razboiul Barcelona-Liverpool

Miercuri, incepand cu ora 22:00 Barcelona va juca cu Liverpool in cadrul turului semifinalelor UEFA Champions League. Managerul Liverpool, Jurgen Klopp, se afla la primul meci pe Camp Nou si declara ca acesta este doar un stadion, unul mare intr-adevar insa nu un templu al fotbalului.

Jurgen Klopp se afla pentru al doilea an la rand in semifinalele Champions League, cu Liverpool. Si, sub protectia unei echipe de razboinici, declara ca nu ii este teama nici macar de o echipa cum este Barcelona. Pentru germanul Klopp este primul meci pe postul de manager pe arena catalana. In stilul sau caracteristic Klopp ataca, ironizeaza si provoaca scandalul. A inceput prin a ironiza Camp Nou.

Nu l-a impresionat deloc atmosfera. A declarat ca stadionul Camp Nou este un simplu stadion, nu un templu al fotbalului cum multi il considera. Pe vremuri, a fost simplu spectator pe Camp Nou. Asta prin 2016 cand se afla cu jucatorii Liverpool in cantonament, la Cugat del Valles si au mers impreuna la un meci intre Barca si Borussia Mönchengladbach, pe data de 6 decembrie, meci incheiat cu scorul de 4-0. Insa a tinut sa precizeze ca nu a fost deloc impresionat de atmosfera meciului.

Te-ar putea interesa:  Manchester City a fost eliminată de Lyon din Liga Campionilor

Insa Klopp a tinut totusi sa atraga atentia asupra unui lucru – dupa parerea lui, cu Barcelona sigur nu esti favorit. A mai adaugat faptul ca de-a lungul timpului a vazut numeroase echipe care au trecut prin momente dificile iar acum le-a venit si lor randul sa experimenteze acest lucru si ca spera sa se descurce miercuri, sa aiba parte de un rezultat onorabil. Asta deoarece, dupa parerea multora, cand joci cu Barcelona, singur nu esti favorit insa va fi fara indoiala o partida fantastica pentru fanii fotbalului din intreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *