Turneul lui Djokovici, distrus de Covid 19

Emi
By Emi iunie 22, 2020 16:12

Turneul lui Djokovici, distrus de Covid 19

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic a decis să nu fie testat în Croaţia, după ce bulgarul Grigor Dimitrov şi croatul Borna Coric au fost testaţi pozitiv la Covid-19 în cadrul turneului de la Zadar (Croaţia), din circuitului demonstrativ Adria Tour, organizat de numărul unu mondial şi disputat în weekend, informează cotidianul L’Equipe.
După anularea finalei competiţiei, ca urmare a celor două cazuri pozitive, site-ul SportKlub, responsabil cu promovarea turneului, a anunţat că Djokovic, liderul mondial ATP, a decis să nu fie testat în Croaţia întrucât nu a resimţit simptome.
Conform SportKlub, preparatorul fizic al lui Novak Djokovic, Marko Paniki, a fost testat şi el pozitiv la Covid-19.
Revenit la Belgrad, Djokovic ar urma să consulte un epidemiolog şi medicul său personal pentru a urma recomandările serviciului medical.
Djokovic s-a aflat în contact strâns atât cu Grigor Dimitrov, cât şi cu Borna Coric. Jucătorul rus de tenis Andrei Rublev (14 ATP), care a participat la turneul Adria Tour organizat de nr. 1 mondial, Novak Djokovic, a menţionat pe reţelele de socializare că a fost depistat negativ la testele de Covid-19, însă va sta preventiv în carantină timp de două săptămâni, scrie EFE.
”Vreau să anunţ că sunt bine şi sănătos. Testul Covid-19 a fost negativ. Sper ca viaţa noastră va reveni la normal în curând. Ceea ce se întâmplă acum în lume este responsabilitatea noastră. Aceasta este o problemă globală şi ne afectează pe toţi. Cu toţii trebuie să contribuim la reducerea răspândirii acestui virus. Aşa că voi sta în carantină pentru următoarele 14 zile. Vă mulţumesc pentru susţinere”, a scris Rublev.

Esti interesat de advertoriale pe stirisportive.ro sau alte site-uri populare? www.seopower.ro este optiunea potrivita pentru tine. Incearca!

Emi
By Emi iunie 22, 2020 16:12
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

<