Simona Halep a incheiat colaborarea cu Darren Cahill

Darren Cahill si Simona Halep

Colaborarea dintre Simona Halep si antrenorul acesteia, Darren Cahill, s-a incheiat, dupa ce australianul a hotarat sa isi petreaca urmatorul an alaturi de familie.

Echipa Simonei Halep i-a transmis lui Dareen Cahill urmatorul mesaj:

„Iti multumesc, Darren Cahill, pentru tot sprijinul si pentru munca depusa alaturi de noi! Tu si Simo ati avut 4 ani fantastici! Sunt extrem de trist pentru ca nu vei fi cu noi in 2019, insa abia astept sa ne reintalnim in 2020!” a scris Andrei Cristofor, pe Facebook .

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, este de parere ca incheierea colaborarii dintre cei doi „va fi o pierde mare pentru Simona. Cei doi au facut o pereche care a dominat tenisul feminin cu peste 52 de saptamani pe locul 1 mondial.”

De asemenea, George Cosac este de parere ca cei doi vor mai comunica, indiferent de cine va fi antrenorul Simonei, astfel incat „Cahill a fost un prieten extraordinar pentru Simona”.

Dat fiind faptul ca incheierea colaborarii este determinata de probleme familiale ale antrenorului si nu de o neintelegere intre el si Simona, este posibila oricand o reluare a colaborarii.

Te-ar putea interesa:  Simona Halep a învins-o pe Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor

Pana la o reluare a colaborarii intre Simona si Darren Cahill, aceasta are nevoie de un nou antrenor, functie pe care o poate ocupa Andrei Pavel. Acesta este apropiat de Simona, lucreaza bine impreuna si este in echipa Simonei la sugestia lui Tiriac, in care jucatoare are mare incredere.

Ramane de vazut insa cine va fi noul antrenor al Simonei Halep.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *