Pușcaș, în echipa ideală a U21. Singur printre spanioli și germani!

Emi
By Emi iulie 2, 2019 10:23

Pușcaș, în echipa ideală a U21. Singur printre spanioli și germani!

Evoluția senzațională a atacantului român George Pușcaș la Campionatul European de fotbal tineret din Italia și San Marino a fost apreciată de UEFA. Forul european l-a inclus pe atacantul nostru în primul 11 ideal al Campionatului din care, ATENȚIE, fac parte în rest numai jucători spanioli și germani, adică ai finalistelor turneului. Unsprezecele ideal este următorul: Alexander Nubel (Germania) – Lukas Klostermann (Germania), Jonathan Tah (Germania), Jesus Vallejo (Spania), Benjamin Henrichs (Germania) – Fabian Ruiz (Spania), Mahmoud Dahoud (Germania) – Dani Olmo (Spania), Luca Waldschmidt (Germania), Dani Ceballos (Spania) – George Puşcaş (România).
Potrivit UEFA, echipa ideală a fost aleasă de un grup de observatori tehnici ai UEFA compusă din antrenori de pe întregul continent: Peter Rudbaek (Danmarca), Mixu Paatelainen (Finlanda), Thomas Schaaf (Germania), John Peacock (Anglia), Dany Ryser (Elveţia) şi Gines Melendez Sotos (Spania).
George Puşcaş are 23 de ani și a marcat 4 din cele 10 goluri ale echipei naţionale de tineret a României la Campionatul European U21. El a fost al doilea cel mai bun marcator al turneului după golgheterul Luca Waldschmidt (Germania).
Puşcaş este legitimat oficial la Inter Milano dar a jucat în sezonul precedent sub formă de împrumut la gruparea US Palermo.
România s-a clasat pe locurile 3-4 la Campionatul European de fotbal Under-21 din Italia şi San Marino, după ce a fost învinsă joi seara, în semifinale, de Germania, cu scorul de 4-2 (1-2).
Totuși, tineretul a obţinut şi biletele pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020. România a reuşit să câştige Grupa C, după 4-1 cu Croaţia, 4-2 cu Anglia şi 0-0 cu Franţa, echipă care a intrat şi ea în careul de aşi din postura de cea mai bună echipă de pe locul secund.

Esti interesat de advertoriale pe stirisportive.ro sau alte site-uri populare? www.seopower.ro este optiunea potrivita pentru tine. Incearca!

Emi
By Emi iulie 2, 2019 10:23
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

<