Primele reactii dupa ce Gaz Metan a intrat in somaj tehnic

Alexandra
By Alexandra aprilie 2, 2020 03:15

Primele reactii dupa ce Gaz Metan a intrat in somaj tehnic

Marius Constantin, in varsta de 35 de ani si Razvan Plesca, in varsta de 37 de ani, au reactionat dupa ce Gaz Metan Medias a facut anuntul ca jucatorii, antrenorii si ceilalti angajati ai clubului urmeaza sa intre in somaj tehnic provocat de problemele financiare cauzate de pandemia cu coronavirus.

In cadrul unei conferinte, portarul Plesca a declarat ca, referitor la situatia actuala a clubului, ca de altfel in intreaga tara, acesta a declarat ca este un moment deosebit de greu in istoria clubului insa el este increzator ca vor reusi sa o scoata de la capat si atunci cand se va trece de starea de urgenta se vor relua competitiile si vor reusi sa diminueze din pierderile financiare ale tuturor astfel incat nimeni sa nu ramana cu restante.

Marius Constantin, a declarat si el ca nimeni nu si-a dorit sa se ajunga la o astfel de decizie. Insa este o decizie ce a trebuit luata pentru a se salva clubul. Si, la urma urmei, clubul este prioritar, nimic altceva. Este o perioada deosebit de complicata pentru toata lumea datorita acestei izolari. Toata lumea isi gaseste tot felul de activitati de facut pentru  a face timpul sa treaca mai repede. Sportivii au o gama variata de exercitii la indemana pe care le pot efectua pentru a se pastra in forma. In plus, pentru aceasta perioada dificila nu se poate face un plan financiar deoarece nimeni nu stie inca cat va mai dura. Si atunci, clubul a ales sa isi ia o masura de precautie si s-a cerut administratorului judiciar sa avizeze acest plan de intrare in somaj tehnic. Lotul este format din 27 de jucatori si 38 de angajati. Acestea au fost declaratiile din cadrul conferintei de presa organizate la care a luat cuvantul si Ioan Marginean, administrator special si presedinte al gruparii aflate in reorganizare.

Esti interesat de advertoriale pe stirisportive.ro sau alte site-uri populare? www.seopower.ro este optiunea potrivita pentru tine. Incearca!

Alexandra
By Alexandra aprilie 2, 2020 03:15
Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment
View comments

Write a comment

<