Nadal – Djokovic din nou fata in fata la Melbourne in cel mai asteptat meci de la Australian Open!

Nadal - Djokovic

Dupa ce au facut senzatie in 2012 la Melbourne intr-o partida considerata „meciul secolului”, Nadal – Djokovic vor impresiona din nou in marea finala de la Australian Open.

Finala Nadal – Djokovic este apreciata de unii specialisti ca fiind cel mai bun meci din istorie. Dupa ce Nadal s-a calificat ca primul finalist la Australian Open si nu i-a dat nicio sansa lui Stefanos Tsitsipas, Djokovic s-a calificat al doilea finalist si l-a invins pe francezul Lucas Pouille.

Se asteapta o reluare Nadal – Djokovic 2012

Atat Nadal, cat si Djokovic, se afla intr-o forma foarte buna. Daca Nadal nu a pierdut niciun set la Melbourne, Djokovic este cel care a petrecut cel mai putin timp pe teren. Astfel, Nadal a petrecut 12 ore si 11 minute, in timp ce Djokovic a petrecut 11 ore si 59 de minute.

Nadal se afla la a cincea finala la Australian Open, iar daca va castiga si anul acesta, va fi primul jucator Open care castiga cel putin de doua ori toate turneele de Grand Slam.

Djokovic pare sa fie in elementul sau la Australian Open, iar marturie in acest sens raman cele sase trofee castigate, fiind la egalitate cu Roger Federer şi Roy Emerson. Daca victoria va fi de partea sa duminica, va deveni primul jucator din istorie cu 7 titluri la Melbourne.

Cu un scor al intalnirilor directe Djokovic-Nadal de 27-25, marea finala Australian Open va fi, cu siguranta, una spectaculoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *