Liverpool revine la Madrid, în primăvara europeană

Real Madrid – Manchester City şi Atletico Madrid – Liverpool se anunţă a fi cele mai atractive dueluri din optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, potrivit tragerii la sorţi efectuate luni la Nyon.

Iată și meciurile:

Borussia Dortmund v Paris St-Germain

Real Madrid v Manchester City

Atalanta v Valencia

Atletico Madrid v Liverpool

Chelsea v Bayern Munchen

Lyon v Juventus

Tottenham v RB Leipzig

Napoli v Barcelona

Manchester City „va cere de la noi să dăm ce avem mai bun”, a reacţionat directorul de relaţii instituţionale al lui Real Madrid, Emilio Butragueno, după ce tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Ligii Campionilor a decis că echipa de pe Santiago Bernabeu va întâlni formaţia engleză.
„City a investit mulţi bani în ultimii ani, dar noi suntem Real Madrid şi suntem capabili să înfruntăm orice adversar. (…) Primul meci va fi acasă, avem nevoie de un rezultat bun pe Bernabeu cu ajutorul publicului nostru, cu obiectivul să fim prezenţi la următoarea tragere la sorţi în Liga Campionilor”, a declarat fostul mare atacant spaniol.
Butragueno nu se îndoieşte de forţa lui Real: „Avem încredere în jucători, ei ştiu cât de specială este această competiţie pentru Real Madrid şi vom avea un adversar care va cere de la noi să dăm ce avem mai bun. Suntem capabili s-o facem.”
Butragueno a recunoscut că Pep Guardiola „contează pe un lot fantastic”, însă a adăugat că acelaşi lucru se poate spune despre Real, ce are „un antrenor extraordinar” ca Zinedine Zidane.

Te-ar putea interesa:  FC Barcelona, eliminată din Liga Campionilor

Mijlocaşul olandez al echipei Liverpool, Georginio Wijnaldum, s-a declarat încrezător în ceea ce priveşte deznodământul confruntării care va avea loc între ”cormorani” şi Atletico Madrid, în optimile Ligii Campionilor.
”Cunoaştem rezultatul tragerii la sorţi din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Drumul ne duce din nou la Madrid. Vom fi gata pentru confruntare”, a postat pe contul său de Twitter, Wijnaldum.
Liverpool a învins (2-0), pe 1 iunie, pe stadionul echipei Atletico Madrid, Wanda Metropolitano, pe Tottenham Hotspur în finala Ligii Campionilor din sezonul trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *