Liverpool câștigă și continuă să conducă în Anglia

Manchester United - Liverpool

Liverpool a câștigat cu 3-0 în deplasare la Bournemouth și se menține lider detașat în Anglia după 16 etape. Golurile cormoranilor au fost înscrise de Oxlade-Chamberlaine, Salah și Keita. În derby-ul etapei, Manchester United a obţinut o victorie surprinzătoare în derby-ul cu Manchester City, cu 2-1, pe terenul marii rivale.
United, cu o primă repriză de excepţie, a punctat prin Rashford, în minutul 23, din penalty, şi Martial, în minutul 29. Echipa antrenată de Ole Gunnar Solskjaer s-a impus meritat, chiar dacă a fost în mare dificultate după ce Otamendi a redus din handicap în minutul 85.
„Diavolii roşii” au făcut cele mai bune meciuri ale lor din actualul sezon în această săptămână, în care au învins-o şi pe Tottenham Hotspur (2-1).
Manchester City, campioana din 2018 şi 2019, este acum la 14 puncte în spatele lui Liverpool, care sâmbătă s-a impus cu 3-0 pe terenul lui Bournemouth.
Tot sâmbătă, Tottenham, revigorată după numirea lui Jose Mourinho, a zdrobit-o cu 5-0 acasă pe Burnley.
Chelsea, care trece printr-o perioadă mai slabă, a cedat cu 3-1 pe terenul lui Everton, pregătită de câteva zile de antrenorul interimar Duncan Ferguson.
Lider este Liverpool, cu un avans impresionat. Echipa lui Jurgen Klopp are 46 de puncte şi este urmată de Leicester City, 35 puncte (15 jocuri), Manchester City, 32 p, Chelsea, 29 p, Manchester United, 24 p, Tottenham, 23 p, Wolverhampton, 23 p (15 j).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *