Djokovic il provoaca pe LeBron James care ii raspunde

Numarul 1 mondial la tenis, Novak Djokovic l-a intrebat pe LeBron James daca este pregatit sa il infrunte, in cadrul unei infruntari unu la unu si LeBron James nu a intarziat sa ii raspunda.

Aflat actualmente la Zadar, in Croatia, unde disputa in acest weekend a doua etapa din cadrul Adria Tour, turneul pe care el insusi il organizeaza tip de o luna, in timp ce circuitul ATP este pus momentan pe pauza din cauza pandemiei cu coronavirus, Novak Djokovic schimba registrul, incepe sa joace baschet. Sambata dupa-amiaza a postat un clip video scurt, de doar 10 secunde, in care il putem vedea cum dribleaza, in special intre picioare, incearca sa il impresioneze pe LeBron James cu alte cuvinte. Si nu numai, incearca sa isi impresioneze in egala masura fanii de pe retelele sociale cu numeroasele sale talente. Nu se stie de cate ori a fost nevoit sa filmeze pana cand i-au reusit aceste scheme, insa toata lumea stie ca este numarul 1 in tenis, nu in baschet. Cu toate acestea, este extrem de abil cu mingea in mana si il provoaca pe LeBron James.

Te-ar putea interesa:  Djokovici a câștigat, Sorana Cîrstea a pierdut, în primul tur la Australian Open

LeBron James: consider ca esti pregatit. O ora mai tarziu, « King James » care actualmente pregateste la Los Angeles reluarea sezonului NBA alaturi de Orlando, incepand cu data de 30 iulie, i-a si raspuns spunand: consider ca esti pregatit. Ba mai mult, i-a si laudat schemele prezentate in scurtul clip video. Vedeta de la Lakers s-a aratat, drept urmare, impresionata de talentele de baschetbalist ale tenismenului. Ne putem astepta acum la o confruntare intre doua din cele mai mari vedete din sport ale secolului 21. Cand va avea loc aceasta confrunare ramane de vazut, inca nu se stie absolut nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *