Dinamo, distrusă acasă de Sepsi

Dinamo Bucureşti a fost învinsă de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 3-1 (1-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a cincea a fazei play-out a Ligii I de fotbal.
La primul său meci cu Adrian Mihalcea pe banca tehnică şi primul după pauza impusă de pandemia de coronavirus, Dinamo a primit gol după doar 40 de secunde, slovacul Pavol Safranko marcând din plonjon, cu preţul unei accidentări, după ce Marius Ştefănescu trimisese mingea în bara transversală.
Dinamo a avut şansa egalării în min. 40, dar Perovic a ratat un penalty, şutul său telefonat fiind respins de portarul Niczuly. Sepsi OSK a rămas în zece oameni, Răzvan Tincu fiind eliminat la faza acordării loviturii de pedeapsă.
Oaspeţii au mai marcat de două ori pe final, prin Gabriel Vaşvari (81 – penalty) şi Florin Ştefan (86), iar Dinamo a închis tabela, golul de onoare fiind semnat de Robert Moldoveanu (90+3).
Meciul s-a desfăşurat pe o ploaie torenţială, iar Niczuly a fost cel mai bun jucător de pe teren, apărând mai multe mingi grele.
Sepsi a reuşit prima sa victorie din play-out, acesta fiind şi primul succes din ultimele şapte etape, alături de patru egaluri şi două eşecuri.
Dinamo a pierdut ultimele patru meciuri jucate în campionat, dintre care trei în play-out.
În sezonul regulat, Dinamo s-a impus cu 1-0 în deplasare, iar Sepsi OSK a câştigat cu 2-1 la Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *