Cum alegi mănușile de box: 3 branduri de care să ții cont

image001

Mănușile de box sunt nelipsite din echipamentul unui pugilist, atât la sală, cât și în timpul unui meci oficial. Alese pe baza unor factori precum dimensiunile, sistemul de prindere sau stratul de căptușeală, acestea pot asigura confort, siguranță, mobilitate și precizie în lansarea loviturilor.

Brandul este un alt criteriu de care este indicat să ții cont, în alegerea celor mai bune mănuși pentru box, indiferent de nivelul tău de experiență. Cunoști prea puține informații despre acest aspect, însă ești în căutarea unor mănuși ce pot oferi toate atributele de mai sus?

Citește acest articol până la final și vezi ce branduri merită pe deplin atenția ta:

Mănușile de box Knockout

Knockout Store este magazinul online dedicat practicanților sporturilor de contact, cu o ofertă extinsă de produse și accesorii pentru antrenamente și competiții. Mănușile de box Knockout permit depășirea limitelor și atingerea performanțelor, pe baza unor tehnologii de ultimă generație. Cu ajutorul lor, antrenamentele de box se pot îmbunătăți semnificativ.

Te-ar putea interesa:  Magnus Carlsen - provocat la trei remize consecutive de Fabiano Caruana

Gama de mănuși de box Knockout include modele pentru toate categoriile de vârstă și nivelurile de experiență ale pugiliștilor. Anumite produse se pot personaliza, în funcție de preferințele sportivilor, cu numele acestora, porecla din ring, clubul de box pentru care luptă sau categoria din care fac parte.

Personalizarea mănușilor de box Knockout se realizează prin termotransfer, tehnică de lucru ce asigură o acuratețe ridicată a detaliilor imprimate pe material și o rezistență deosebită în timp, sub acțiunea factorilor de natură mecanică la care acestea sunt supuse.

Smart Boxing Gloves de la Knockout Store reprezintă o inovație în domeniul mănușilor de box. Acest model, realizat chiar de companie, le permite sportivilor și antrenorilor să regândească modul în care se desfășoară un antrenament. Datorită celor doi senzori cu care sunt prevăzute, aceste mănuși de box colectează date în timp real, despre anumiți parametri-cheie:

  • viteza și forța loviturilor de braț;
  • numărul de lovituri pe un anumit interval;
  • cadența loviturilor și tipul acestora etc

Mănușile de box Venum

Venum este unul dintre cei mai importanți producători de echipamente și îmbrăcăminte pentru sporturi de contact din întreaga lume. În 2021, Venum a devenit partenerul oficial UFC, pe segmentul de îmbrăcăminte dedicată sportivilor aflați sub contract cu această companie.

Te-ar putea interesa:  Americanul Nathan Chen a fost amenințat cu moartea de chinezi după ce a luat aurul la Olimpiada de la Beijing

Mănușile de box Venum alcătuiesc o gamă variată de produse, de culori și dimensiuni variate, dedicate celor mai importante activități fizice, asociate acestui sport: mănuși de box pentru meci, mănuși de box pentru antrenament, mănuși de box de sparring.

Venum Challenger 3.0 este un model de ultimă generație al acestui brand, ce le permite pugiliștilor să își depășească limitele, atât la antrenamente, cât și în ring. Fabricate din piele de înaltă calitate, cu trei straturi pentru o absorbție optimă a șocurilor, acest model de manusi de box Venum Challenger asigură siguranță și rezistență, pe timp îndelungat.

Interiorul acestora este realizat din neopren respirabil, astfel încât pugilistul să se bucure de un confort termic sporit, iar nivelul de umiditate să fie unul cât mai redus posibil. Cu ajutorul acestui model de mănuși pentru box, este mult mai simplu să atingi obiectivele pe care le-ai setat!

Mănușile de box Adidas

Producătorul de echipamente sportive Adidas include în ofertă mănuși de box apreciate pentru caracteristicile de produs și avantajele oferite pugiliștilor. Cu ajutorul acestora, cei care practică boxul își pot îmbunătăți precizia și puterea cu care lovesc, la un nivel al siguranței foarte ridicat.

Te-ar putea interesa:  Mike Tyson a revenit în ring la 54 de ani

Calitatea materialelor, sistemele de închidere și design-ul acestor produse oferă un confort deosebit, la antrenamente și în timpul meciurilor, factor determinant pentru randamentul pe care îl poate oferi un practicant al boxului. La fel ca orice alt brand prezentat în rândurile acestui articol, Adidas include în ofertă mănușile de box pentru toate categoriile de vârstă.

Descoperă oferta Knockout Store și afla ce manusi de box ti se potrivesc. Modele variate ale brandurilor analizate în acest articol, alături de alte elemente esențiale pentru echipamentul de box, sunt disponibile acum online, la prețuri pe care nu le poți ignora. Echipează-te complet și atinge mult mai ușor obiectivele setate, odată ce ai pășit într-o sală în care se practică boxul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *