Back to homepage

Grupe CM 2022

Vrei sa stii totul despre grupele campionatului mondial de fotbal? Iti prezentam articole speciale pentru grupe cm 2022 si descrieri complete ale meciurilor din aceste campionat.

Campionatul Mondial de Fotbal din 2022 este cea de a 22-a editie si este cea mai importanta competitie de fotbal international gazduita in Quatar. Este primul campionat care are loc in orientul Mijlociu si este primul care a fost organizat de o tara araba musulmana. Turneul acesta este ultimul in care participa 32 de echipe nationale inclusiv tara gazda pentru ca urmatorul campionat urmeaza sa cuprinda 48 de echipe.

Turneul acesta va avea loc in iulie sau iunie si este programat la finalul lunii noiembrie. Are loc in interval de timp redus de doar 28 de zile si finala are loc pe 18 decembrie 2022 atunci cand este si ziua nationala a Quatarului.

Avand in vedere toate aceste informatii despre grupele Campionatului Mondial de Fotbal si despre desfasurarea campionatului cu siguranta foarte multi pasionati vor sa stie totul din timp si deservim aceasta curiozitate cu cele mai bune articole din domeniu. Iti prezentam corect si complet toate informatiile pe care ti le doresti legate de grupele din Campionatul Mondial de Fotbal si de modul in care acesta se va desfasura.
No Articles Found

Sorry, there are no articles here !
You can contact us to resolve this problem !

Or You can still go back to Homepage !